5/6/07

Τα πολλαπλα μου ειδωλα...

Μικρη μου Γαλατεια,

Σκεφτηκα να σου "στειλω" μια προσφατη φωτογραφια μου. Επειδη αγχωτικος οπως παντα, φοβηθηκα μην παραπεσει το γραμμα μου, και καποιος λαθραναγνωστης το ανοιξει, αποφασισα να σου στειλω τεσσερις απο του πιο διασημους σωσιες μου. Τεσσερις celebrities που εχω βαρεθει να τους ακουω να μου παραπονιουνται στο τηλεφωνο, οτι σε οποιο gala κι αν παρεβρεθουν ολοι τους ρωτανε αν εχουν καμια συγγενεια με τον Πυγμαλιωνα!

Ετσι λοιπον θεωρω πως εξασφαλιζω το απορρητο της αλληλογραφιας μας, και παραλληλα βρισκω μια προφαση να σε ρωτησω αν συμφωνεις με τα αποτελεσματα αυτης της ηλεκτρονικης επιβεβαιωσης των οσων υποστηριζω. Το site που σταθηκε αρρωγος αυτης μου της προσπαθειας ειναι το http://www.myheritage.com/

Περιμενοντας εναγωνιως τα σχολια σου...



Ο Πυγμαλιωνας σου...


Υ.Γ. Και για πολλοστη φορα αποδιδω τα του Καισαρος τω Καισαρι, ομολογοντας πως αυτη η επιστολη συνεταχθει με κυριο εμπνευστη τον 2Σx2 και τις "Εν υπνωσει..." διαδικτυακες υπνοβασιες του!





http://www.myheritage.com

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν και απέχεις κατά πολύ από όλους αυτούς διότι είσαι πιο όμορφος, ταλαντούχος, έξυπνος....:)
Έχω να πω ότι το post μου άρεσε πολύ.
Πολλά φιλιά!

nosyparker είπε...

χαχα πολύ καλό, το έκανα κι εγώ!

Κατά 86% λέει μοιάζω με τη Charlize Theron (θα 'θελα) :-Ρ και κατά 75% με Krista Allen (ποια είναι αυτή ρε παιδιά;), Alyssa Milano και Mary-Lousie Parker (αυτή μάλιστα, έχουμε και το ίδιο επώνυμο) Γενικώς όπως είδατε είμαι μια καρακουκλάρα LOL :-D

2Σx2 είπε...

Βλέποντας τη φωτογραφία του Michael Douglas πιστεύω ότι ξέρω πως θα δείχνεις σε καμιά 30ετία. Για τώρα λίγo σε Bono μου κάνεις!

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

@ anamnhseis: Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια... Αν και το nickname δε μου λεει κατι συγκεκριμενο, κατι θα ξερεις εσυ για να τα λες αυτα ;-)

@ nosyparker: Thankx for stopping bye kitty! Ιδιο επωνυμο! Καλο :-D

@ 2Σx2: Μακαρι κι εγω σε 31 (ας ειμαστε ακριβεις σε τοοοσο λεπτα θεματα) χρονια να συνοδευομαι απο μια γυναικα σαν την Καθριν Ζητα (ναι Ζητα εκ του ελληνικου γραμματος παρακαλω).

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

@ nosyparker: Thanks for stopping by, i meant to type! Sorry kitty!

industrialdaisies είπε...

Καλά, ε, σας έχει ρίξει ο 2σχ2 στα γρανάζια της ηλεκτρονικής καταγραφής! :ppppppppp

Αν εξαιρέσουμε τον Douglas, ο οποίος είναι απλά ένας πλούσιος κωλόφαρδος, τα υπόλοιπα μια χαρά μου φαίνονται...

Καλά κρατιέσαι!!! :ppp

Υ.Γ.: Αν η Γαλάτεια δεν απαντήσει μετά από αυτό... Τι να πω για εμάς τις γυναίκες;