12/6/07

Εδω σε θελω καβουρα...


Μικρη μου Γαλατεια,

Χτες το βραδυ δεχτηκα απο τον kyberos μια μεγαλη προκληση! Ειχε ανακαλυψει σε καποιο site ενα τεστ το οποιο, κατα δηλωση του, "ειναι $%#@&" Και βαλαμε ενα στοιχημα: αν τα καταφερω να το λυσω σε μια μερα τοτε θα μου πραγματοποιουσε οποιο χατηρι του ζητουσα. Κι οταν τον παρομοιωσα περιπαικτικα με ενα μοντερνο τζινι της μιας ευχης, προκλητικα γεματος επαρση, μου δηλωσε πως θα αναβαθμιζε "ευχαριστως" την προσφορα του σε 3 ευχες!


3 wishes, no question asked, what so ever!


Καταλαβαινεις, γνωριζοντας με καλυτερα κι απο εμενα τον ιδιο, οτι δεχτηκα αναντιρρητα την προκληση, παρα τα γεγονος οτι αν αποτυγχανα να το επιλυσω εγκαιρως, θα επρεπε να παρω εγω, εστω και αθελα μου, το ρολο του παρουσιαστη εκπομπων του στυλ "Πες το κι εγινε".

Ετσι λοιπον εβαλα τα δυνατα μου κι επιστρατευσα δυνατη μουσικη κι ακομη δυνατοτερο καφε να απαρνηθω τον Μορφεα, μιας κι ο χρονος ετρεχε και σημερα το πρωι δε θα μπορουσα να αφιερωσω ουτε λεπτο. Οποτε κι ενοψει ολονυχτιας βαλθηκα να αναβιωσω περιοδους Πανελληνιων (η κατα το κοινοτερο Πανελλαδικων) η φοιτητικων εξεταστικων περιοδων, ετσι και για συμπαρασταση στον φιλτατο
2Σx2 ;-)



Περιττο να σου πω οτι στην αρχη τα βρηκα σκουρα! Αλλα το κινητρο ηταν μεγαλο, το δε αντικινητρο ακομη μεγαλυτερο! Χρειαστηκε να επιστρατευσω καθε δυνατη (γραπτη η διαδικτυακη) πηγη γνωσης για τα καταφερω. Και καπου εκει κατα το ξημερωμα, ακομη κι εγω αμφεβαλα, μα ναι, ειχα φτασει στη λυση του τεστ! Κι ημουν διατεθειμενος να τον ξυπνησω για να θριαμβολογησω και να ζητησω τα "δεδουλευμενα" μου, μα αρκεστηκα να του στειλω ενα sms. Ετσι, σαν καλημερα, να τον περιμενει στην οθονη του κινητου του μολις ξυπνησει, για να τον λουσει ο κρυος ιδρωτας πριν απο το πρωινο του ντους!

Τωρα μικρη μου, το μονο που εχω να κανω ειναι να αποφασισω τι θα ζητησω. Κι αυτη μου η απορια, με εβαλε σε σκεψεις. Και μια απο αυτες ηταν τι θα ζητουσα απο ενα πραγματικο τζινι (ναι, λες και υπαρχουν για να τα αποκαλω ετσι)... Κι οσο κι προσπαθουσα να αποφασισω, συνειδητοποιησα πως καλυτερα
και πολυ πριν απο μενα, εχουν αποφανθει πανω σε αυτο το διλλημα οι Terrorvision με το αξεπεραστο τραγουδι τους "III wishes" που περιλαμβανοταν στο αλμπουμ τους του 1998, "Shaving peaches"



~.~.~.~.~.~.~.~.~



Σου παραθετω λοιπον και τους στιχους του τραγουδιου, που πιστευω οτι με εκφραζουν σε μεγαλο βαθμο, και περιμενω τις δικες σου τρεις ευχες σε ενα τετοιο, υποθετικο διλλημα. Α, να μην ξεχασω! Περιμενω να με ενημερωσεις αν τα καταφερες να το λυσεις κι εσυ!


Ο Πυγμαλιωνας σου...


Υ.Γ. Προς καθε "λαθραναγνωστη" αυτης και καθε μελλοντικης μου επιστολης προς τη Γαλατεια!

Θα θελα να σε ενημερωσω πως καθε φορα που απευθυνομαι στη Γαλατεια, απευθυνομαι κα σε σενα. Οποτε μη θεωρεις οτι "εισβαλεις" στα αδυτα της προσωπικης μου αλληλογραφιας απαντωντας σε ερωτηματα που της θετω. Επισης για να μην το κανω ονομαστικα, περιμενω ιδιατερως τις 3 ευχες απο οσους κι οσες εχω σε links στο blog μου, κι ιδιαιτερα τον 2Σx2 και την sophie_jamaica, που με εχουν ηδη τιμησει, φιλοξενωντας στα blog τους, ενα link προς το δικο μου. Thanks guys!!!



TERRORVISION





"III Wishes"

If I had three wishes, I'd wish for five,
Panorama, men at work, oh man alive,
If I had five wishes I'd wish for six,
I'd have a Midas touch and not a nervous twitch,
If I had six wishes I'd wish for seven,
No I'll go the whole hog give me a hundred and eleven wishes,
What are they all for,
So I can have everything I've ever wished for and more,

If I had three wishes I'd wish for five,
Then I could breath under water and I'd still be alive,
I'd be as strong as ten tigers and fly through sky,
Or be completely invisible yet still pleasing to the eye,
Oh just nine wishes, no make it ten,
So I can travel through time and start all over again.
So I can travel through time and start all over again.

[Refrain:]
If I had three wishes I'd wish for five,
Peace on earth, ban the bomb, get along and survive,
If I had five wishes I'd wish for six,
I'd have a flat in the city and a house in the sticks,
If I had six wishes I'd wish for seven,
Just decide what you want and then make it happen.
Just decide what you want and then make it happen.

[Refrain:]
Wish me luck, wish me well,
Wish me all the best and the rest to hell,
Wish happy birthday, wish good new year,
It's a wish wash there I bet you was here,
It's a wish wash there I bet you were here,

[Refrain:]
If I had three wishes,
I'd have a hundred and eleven wishes.

[repeat to end]


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν όσον αφορά το Τεστ ήξερα ότι θα έβρισκες την λύση αργά ή γρήγορα μαλλον γρηγορα ;-) και ίσως να μην ξαφνιάστηκα τόσο πολύ όταν διάβασα το μήνυμα με την θριαμβευτική σου ΝΙΚΗ ,αλλά ξέρεις ότι μου αρέσει να προκαλώ και να προσκαλώ φίλους σε quiz.

Τώρα όσο αφορά τις ευχές σου
όπως λενε αλλωστε:
Be Careful What You Wish for Because You Just Might Get it!!!
οπότε πρέπει να προσέξεις τι εύχεσαι...

Ανώνυμος είπε...

how could someone wish wisely? why is it so hard for someone to come up with just three wishes? and how come this very first bloody genie granted his very first master with three and not one wish?

if i had three wishes i'd wish for love, and if that came true, i'd return the other two

aniaris είπε...

να λατρευτούμε,να σταματήσει το άγχος μου,να γίνω διάσημη ηθοποιός.
αυτά θέλω.

2Σx2 είπε...

Δε μου λες, πρέπει να κάνω το τεστ για να ευχηθώ ή μπορώ να ακολουθήσω το παράδειγμα της aniaris; Τέλος πάντων να δω και περί τίνους πρόκειται και θα επανέλθω.

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

@ Kyberos: Η αληθεια ειναι πως η μεγαλυτερη προκληση δεν ηταν πως θα το λυσω, μα τι τελικα να επιλεξω απο τις 3 "ευχες" που μου εταξες! Και δε θελω να πιστεψω πως τελικα δε θα μπορω να αποφασισω, και θα χασω την προθεσμια υποβολης της αιτησης μου;-) Αληθεια μεχρι ποτε ειναι;

@miss piggy: Be very carefull dear cause you have to be more specific: When you say love, do you mean be loved or love someone? And what if you'll get loved by someone and can't love him back? ...or even worse, fall in love but won't be mutual?!?!

@ aniaris:Αχ aniaris (-aki) μου, δε ζητας πολλα! Μηπως ολα μπορω να επιτευχθουν μονο εν ολω κι ουχι εν μερει; Κι εξηγουμε: Μηπως καταφερεις να γινεις διασημη ηθοποιος μονο οταν νιωσεις οτι σε λατρευει "καποιος" σα προσωπικη του Θεα κι ετσι απαλλαγεις κι απο το αγχος σου που ειναι τροχοπεδη για πολλα στη ζωη σου;

@ 2Σx2: Λεπτομερια: Οταν η aniaris αφησε το σχολιο της, ειχα παραλλειψει να ανεβασω το link του! Αρα μην την "κατηγορεις" ως φυγοπονη! Ανυπομονω να μαθω τις ειλικρινεις ευχες σου, πολλω δε μαλλον να μαθω πως τα πηγες με το τεστ!

2Σx2 είπε...

Woody!!!!!!

3 ευχές; Δεν κάνω. Αν τις πω θα τις κάψω! Είμαι προληπτικός!

Ήταν εύκολο αυτό.
Για πολύ κάψιμο και τεράστιο βαθμό δυσκολίας προτείνω:

http://mystikes.selid.es/

Sophia Choleva είπε...

Τεστ ; Τ ι ειναί αυτά καλέ ; Απαπαπα! Καλά πάω να δω και επανέρχομαι...

Sophia Choleva είπε...

Θέλω να αναστηθούν , ο Αντώνης Παραράς , ο Bob Μarley και ο Παύλος Σιδηρόπουλος

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

@ 2Σx2: Ευκολο ε;;; Nice work then mate! Και για τις ευχες καλα κανεις! Απλα θα θελα να μαθω τι θα ευχονταν καποιοι "γνωστοι" μου! Ας το εκαναν κι ανωνυμα αν ηθελαν να ειναι απολυτα ειλικρινεις!

@sophie_jamaica : Ευγενικη ψυχη σαν εισαι τετοιες ευχες θα εκανες Τζαμαικανο λουλουδι μου!

Ανώνυμος είπε...

love goes both ways pygmalion, and that was exactly my point

kanataki είπε...

να γίνω πάμπλουτη, πανωραία και πανελλαδικής εμβέλειας( τηλεοπτική σταρ)



υγ η ευτυχία, η αγάπη , και η ψυχική ηρεμία σίγουρα μετά θα ακολουθήσουν!
υγ οπότε ας καβατζόσουμε τις 3 ευχές.....!

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

@ tsaperdona: Sorry που αργησα να απαντησω! Λοιπον απλα εναν πλουσιο γαμπρο χρειαζεσαι! Πανωραια εισαι ηδη, αρα χρησιμοποιησε τα ανειπωτα καλλη σου να θελξεις εναν Κροισο ωστε να σου αγορασει ενα καναλι και τοτε θα γινεις και διασημη;-)

Ανώνυμος είπε...

Και τι; να γίνω η Μαρι Κωσταντατου, στη θεση της Μαρι Κωσταντατου.Α! Οχι! Ίσως αν μου το δωρίζαν...Αλλα ουτε γαμους,ουτε καλλιστεια,ουτε ΤΙΠΟΤΑ!

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

@ tsaperdona: Ποσο επιτυχες το παραδειγμα σου αγαπητη μου; Μετα απο αυτο σιωπω, συμφωνω κι επαυξανω!!!