12/8/07

Στα ειπα ολα ; ; ; ; ; ;

Κυριες και δεσποινιδες (αντε και κυριοι)

Ολον αυτο τον καιρο αναρωτιωμουν αν πραγματικα ολη αυτη η διαδικασια των επιστολων μου προς τη Γαλατεια εχει λογο υπαρξης και συνεχειας! Γιαυτο και καταφευγω στη διαδικασια της δημοσκοπησεως (ε, ειναι και της μοδας λογω εκλογων) για να βολιδοσκοπησω τις αποψεις σας.

Σας προειδοποιω οτι θα λαβω απολυτως σοβαρα τις αποψεις σας μεσω σχολιων και ψηφων οποτε εχετε το κατα νου! Ξερω οτι οι περισσοτεροι απο εσας ειστε σε διακοπες αλλα θα περιμενω μεχρι να διαφανουν ξεκαθαρα οι βουλες σας.

Μετα τιμης,

Πυγμαλιων

Υ.Γ. Μια ψηφος ειναι αρκετη γιαυτο και απεκλεισα τη δυνατοτητα πολλαπλων ψηφων.




Σημ. " Το Σύνταγμα του 1864 όρισε το σύστημα της ψηφοφορίας διά σφαιριδίου. Η κάλπη του συστήματος αυτού διαιρείτο εσωτερικά σε δύο μέρη που εξωτερικά αναγράφονταν οι λέξεις ΝΑΙ και ΟΧΙ. Κάθε εκλογικό τμήμα διέθετε από μία κάλπη για κάθε υποψήφιο. Ο ψηφοφόρος έριχνε μυστικά ένα σφαιρίδιο σε κάθε κάλπη είτε προς την πλευρά του ΝΑΙ είτε του ΟΧΙ."

12 σχόλια:

Θερμεσιλαος είπε...

πυγμαλίον, κατ'αρχήν, καλώς όρισες. αναφορικά με τους δισταγμούς σου, ένας πυγμαλίων δεν αλλάζει, παραμένει πάντα πυγμαλίων καθ' ότι ανεξάντλητος - άρα η απάντηση στους ενδοιασμούς σου, προφανής.
καλημέρα.
θερμεσίλαος

Я верю в Сталина είπε...

Ψψψψψψψψψψψτ Αδελφέ; Κόψ' τα νάζια και κοίτα να ανεβάσεις κανένα ποστ που μου το 'χεις ρίξει στην παλαβή! Άντε γιατί κατεβαίνω σε λίγες μέρες και θα σε βρω και τότε...

Άντε!!!

Φιλιά

:)

Ανώνυμος είπε...

Μα τι θα απογίνουμε χωρίς τις επιστολές σου Πυγμάλίωνα?

Μια υποψήφια Γαλάτεια

ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕΕΕ!!

Θερμεσιλαος είπε...

πυγμαλίον,
να έχεις όμως τον νου σου. είναι ορισμένες που, όντας φτιαγμένες από "αργό λίθο" μένουν απελέκητες. και καταπλακώνουν τους εκάστοτε πυγμαλίωνες.
Θερμεσίλαος

etalon είπε...

ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΑ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕΣ...ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ...ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΤΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΠΑΙΡΝΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ!

Θερμεσιλαος είπε...

τώρα γιατί έχω την αίσθηση πως πολλές ύποψήφιες γαλάτειες μένουν μεταξεταστέες;

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

@ Θερμεσιλαος: Αγαπητε μαλλον πρεπει να ξαναμελετησω τον ορισμο σου περι Πυγμαλινης συμπεριφορας και στασης ζωης και μετα να ξαναγραφω τετοια ποστ, ε???

@ dimosthenis s.: Ψυχοτετοιε μου μια παροτρυνση απο σενα ειναι μαλλον προσταγη με συνταγη γιατρου! Ας την λαβω σοβαρα υπ'οψιν μου!

@ Pussy Galore: Χμμ, ξερει πως με κολακευετε κυρια μου, αλλα συνεχισετε να το κανετε! Εχετε αλλωστε μαθει την τεχνη απο ενα μαστερ του αθληματος.... τον Τζεημς!

@ etalon: Εγω εμαθα το παραμικρο εσας φιλτατε;;; Τιμη μου, ειλικρινα μια τετοια δηλωση! Παντως αν δε σου ειναι κοπος ας σχολιαζεις πιο συχνα εστω και λακωνικα. Χαρα μου θα ειναι...

@ Θερμεσιλαος: Αχ μαλλον κατι θα ξερεις παραπανω απο μενα για να λες κατι τετοιο...

Θερμεσιλαος είπε...

εγώ, φίλε Πυγμαλίον, δεν ξέρω πλέον στίποτε. σημειώνω μόνον πως πας να την βγάλεις καθαρή με ... δημοσκοπήσεις. ο δημοσθένης φαίνεται να έχει δικιο.

venus in furs είπε...

πυγμαλίωνα μάλλον άκουσες το καλοκαιρινό κυματάκι αλλά για σύνελθε, εμείς πώς θα βγάλουμε αυτόν τον χειμώνα (που προβλέπεται σκληρός κι αμείληκτος) χωρίς να σε διαβάζουμε;
ελπίζω να σε έπεισα. α, και σόρι αν ανέφερα τη λέξη χειμώνας τόσο νωρίς!

kanataki είπε...

αν κάνεις update τον τρόπο επικοινωνίας,ναι


υγ και γαμώ τις οικολογικές συνειδήσεις.....

Ανώνυμος είπε...

___

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

@ Miss Piggy: Απο Αυγουστο χειμωνα... λενε και ειμαι αυτης της αποψης κι εγω! Μακαρι αυριο το πρωι να επεφτε η θερμοκρασια, να νυχτωνε νωρις κι ο ουρανος να ηταν νεφοσκεπης ολημερις!
Σε καλυψα;

@ tsaperdona: Ειναι σα να μου ζητας να κανω update σε ... μενα!!! Που ακουστηκε το .... Pygmaliwn version 2.0 μου λες αγαπητη τσαπερδονα;

Οικολογικες συνειδησεις;;;; Σε χανω οταν εισαι τοσο αοριστα λακωνικη! Plz explain!