26/5/08

Ελα να σε δω ! ! !





Μικρη μου Γαλατεια,



Ειμαι σιγουρος οτι αυτη η επιστολη θα σε βρει με ενα βλεμμα αμηχανιας κι ενα μειδιαμα γλυκο σαν απο μελι, που μονο τα χειλη ξερουν και δυνανται να σχηματιζουν, απλα και μονο γιατι θα επαιρνες κι ορκο, αν στο ζητουσαν, οτι η επομενη επιστολη μου θα φτασει στα χερια σου σε καμια βδομαδα απο σημερα. Εκει περιπου με την πολυαναμενομενη νεα μου συνδεση, που καθε φορα με ρωτας γιατι εχει αργησει τοοοσο πολυ κι εγω οχι δεν εχω τι να σου πω αλλα και πως να αντιδρασω, μιας και τα νευρα μου πανε να σπασουν με αυτη την κατασταση!


Ετσι αποψε σε μια δανεικη επι ωρομισθωσει "γραφομηχανη", σου γραφω αυτες τις δυο τρεις αραδες λεξεις και ευχομαι να μπορουσα να ημουν εκει απο καποια μερια και να σε δω οταν θα αντικρυζεις αυτο τον "φακελο"! Μα ναι μικρη μου, παρτο αποφαση οτι για σενα γραφονται ολες αυτες οι επιστολες που τοσοι "λαθραναγνωστες" τους εκφραζουν γενναιοδωρα την εκτιμηση τους για τα συναισθηματα μου για εσενα κια τον τροπο που σου τα εκφραζω! Κι ειναι να απορει κανεις που ακομη αμφιβαλεις, μιας κι ο πιο ανιδεος αναγνωστης τους θα στοιχηματιζε οτι πλημμυριζουν απο εσενα και ολο σου το ειναι! Υπαρχουν ανθρωποι, που δεν εχουν την τυχη να σε εχουν γνωρισει προσωπικα, κι ομως να καποτε το φερει η κουβεντα και τους εκμυστηρευτεις οτι εισαι η "Γαλατεια" μου, θα σου πουν ποσο καλα νιωθουν πως σε ξερουν και αν ειναι γυναικες ποσο σε μακαριζαν, αν οχι φθονουσαν, μεχρι τη στιγμη που σε γνωρισαν!

Επειδη ομως δηλωσεις μου σαν κι αυτη, ελαχιστα απεχουν απο το να παρερμηνευτουν και να κακοχαρακτηριστουν, αποψε λεω να μην πω πολλα! Ο,τι κι θελω να σου πω το λεει πιο ευστοχα και μελωδικα η διαχρονικα αξεπεραστη Μελινα Κανα, στο νεαποκτηθεν cd απο τα "Μακρινα Ξαδερφια¨ και στην συμμετοχη της με το πανεμορφο τραγουδι της "Ελα να σε δω". Στιχους δεν προλαβαινα να σου δακτυλογραφησω, οποτε και σου στελνω κι μια σελιδα απο το ενθετο φυλλαδιο. Καλη και προσεκτικη ακροαση μικρη μου.

Ο Πυγμαλιωνας σου.











Πατα το PLAY και δυναμωσε τα ηχεια!!!



boomp3.com

3 σχόλια:

Noname είπε...

Αγαπημένο album,και ειδικά το κομμάτι - η φωτεινή πλευρά της ζωής - σας το αφιερώνω. Γαλάτεια άκου το κομμάτι αυτό...Πυγμαλίων κοίτα την φωτεινή πλευρά της ζωής κατάματα και πήγαινε προς αυτή..νομίζω εν καιρώ πως θα έρθει και η καλή σου εκεί!!

Χριστίνα Ανέφελη είπε...

Όλο και ομορφότερα γράφεις φίλε Πυγμαλίωνα... Σε παρακολουθώ έστω και σιωπηλά. Συχνά, βλέπεις, δεν έχω τι να πω μπροστά στον τρόπο που εκφράζεις τα συναισθημάτά σου. Θα ακουστούν "λίγα" τα δικά μου γραφόμενα.

Καλό σου απόγευμα!

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

@ Vanessa

Βανεσσα μου, εγω θεωρω τη φωτεινοτερη πλευρα της ζωης τον ερωτα, και δη τη Γαλατεια μου! Αυτη ειναι το ζωογονο φως μου! Αρα ειμαι ηδη εκει! Κι οπως ελεγαν και παλιοτερα...

"Το αυτο επιθυμω και δι υμας! "

@ Ανέφελη

Αυτο ειναι και το προβλημα με το ιστολογιο αυτο αγαπητη μου Ανεφελη, πως δινει την εντυπωση οτι ειναι αφιερωμενο αποκλειστικα στην Γαλατεια! Αν ηταν ετσι τοτε δε θα επελεγα αυτο τον τροπο επικοινωνιας, κανοντας σας κοινωνους των συναισθηματων μου γι'αυτην!

Θερμη παρακληση λοιπον να σχολιαζετε οποτε με επισκεπτεστε ακομη και για ασχετα θεματα! Να ξερετε πως καθε σχολια σας ειναι ευπροσδεκτο!

Μετα τιμης,

Πυγμαλιων.