30/11/08

Φρεαρ αρτεσιανο...

Μικρη μου Γαλατεια,


Ακομη δεν εχω βρει το χρονο να επιλυσω το θεμα με την αποστολη των μουσικων μου επιλογων προς εσενα! Ετσι αλλη μια επιστολη που θα σου στειλω εν ταχει και χωρις ενα τραγουδι να τη συνοδευει! Και το κακο ειναι πως εχω βρει κι ενα αγγλικο να σου στειλω, μιας κι αν κρινω απο τις δικες σου (κατα καιρους) μουσικες αφιερωσεις, μαλλον δεν αρεσκεσαι να εκφραζεσαι με ελληνικους στιχους, οπως σχεδον αποκλειστικα εγω!

Τελος παντων... Αυτες τις μερες σε σκεπτομαι ξανα και με συχνοτητα πρωτογνωρη! Κι αυτο με κανει να νιωθω σαν αρτεσιανο φρεαρ! Οπου κι αν με "τρυπησεις" αβιαστα θα βγει μια προταση, μια παραγραφος η εστω δυο τρεις λεξεις ταιριασμενες μονο για σενα!

Αν σου εστελνα ολα αυτα που εσυ μουσα μου παντοτινη με το επιμονο και διεισδυτικο σου βλεμμα, εχεις ενεπνεσει κι υστερα με κανεις αβιαστα να αναβλυζω στο χαρτι, τοτε θα πρεπε να λαμβανεις μια μικρη μα μεστη του ποθου μου για σε επιστολη καθε λιγο και λιγακι!

Κι ισως ετσι να αφηνα κι εγω σε σενα την ιδια γλυκοπικρη επιγευση σαν καραμελα, οπως κι εσυ απλοχερα σκορπας στη ζωη μου, με καθε σου mail, κανοντας με να μηνξερω αν θα πρεπει να χαιρομαι η να λυπαμαι που σε εχω στη ζωη μου μα οχι και στην αγκαλια μου.

Ποιος ξερει να μου πει και αν θα το κανει αραγε θα πρεπε να τον ακουσω αν κανω καλα που ατενιζω αυτη σου την σκαναρισμενη φωτογραφια με τα καλοσχηματισμενα φρυδια, που με αναστατωνουν ισως περισσοτερο κι απο μια πιο αποκαλυπτικη απο αυτες που θα σου ζητουσα αν δεν ειχα ηδη ... στου μυαλου μου τα πιο μυχια λευκωματα.

Τελικα σκεφτηκα πως θα πρεπε να σου στειλω ισως τους στιχους του τραγουδιου που θα σου εστελνα με αυτη την επιστολη και να ευχηθω πως θα μπορεσεις ευκολα να το βρεις αν κανεις τον κοπο να το αναζητησεις... οπως κι εμενα.

Ο Πυγμαλιωνας σου

"SKINNY LOVE"

BON IVERCome on skinny love just last the year
Pour a little salt we were never here
My, my, my, my, my, my, my, my
Staring at the sink of blood and crushed veneer

I tell my love to wreck it all
Cut out all the ropes and let me fall
My, my, my, my, my, my, my, my
Right in this moment this order's tall

And I told you to be patient
And I told you to be fine
And I told you to be balanced
And I told you to be kind
And In the morning I'll be with you
But it will be a different "kind"
I'll be holding all the tickets
And you'll be owning all the fines

Come on skinny love what happened here
Suckle on the hope in lite brassiere
My, my, my, my, my, my, my, my
Sullen load is full; so slow on the split

And I told you to be patient
And I told you to be fine
And I told you to be balanced
And I told you to be kind
And Now all your love is wasted
And Then who the hell was I?
And I'm breaking at the britches
And at the end of all your lines

Who will love you?
Who will fight?
Who will fall far behind?

Oooh, Oooh
Oooh, Oooh, Oooh