10/2/08

Ηχος (παρα) κλησης...

Μικρη μου Γαλατεια,


Πλεον το κινητο μου χτυπαει συχνοτερα απο εσενα, οποτε θεωρησα σκοπιμο κι αναγκαιο, να ορισω εναν νεο ηχο κλησης (ελληνιστι ringtone), αποκλειστικα αφιερωμενο σε σενα! Ετσι μετα απο επιμονη κι υπομονη, η μονομελης κριτικη επιτροπη, δηλαδη εγω, απεφανθη υπερ ενος τραγουδιου, που υπηρξε μουσικη επενδυση πολλων αυγων μου, λιγα χρονια πριν. Ειναι το "Σου τηλεφωνω" απο τους Graviton, ενα ευηκουο πολυμελες συγκροτημα, αποτελουμενο απο μουσικους με πολυετεις μουσικες σπουδες, πραγμα αντιληπτο απο την πρωτη νοτα!

Το συγκεκριμενο τραγουδι εγινε επιτυχια, χαρη στην εμμονη των μουσικων παραγωγων της Ερα-2, να μας χαριζουν καθετι που αξιζει ακροασης. Βεβαια τοτε αγνοουσα, πως καποια χρονια μετα, θα παρακαλουσα να το ακουσω ολοενα και πιο συχνα απο το κινητο μου, μιας κι αυτο το ακουσμα μονο ενα πραγμα θα σημαινε: αλλη μια ηδονικη για τα στερημενα αυτια μου συνομιλια μας!

Η μελιρρητη φωνη σου ειναι πλεον μια αναγκη για μενα, αφου ειναι πιο εξαρτησιογονα κι απο τα λεγομενα σκληρα ναρκωτικα. Ετσι λοιπον, ως αλλος ναρκομανης, που αποζητα τη δοση του, οταν τα χρονιακα διαστηματα αναμεσα στις συνομιλιες μας αρχιζουν και μεγαλωνουν, με εμφανη τα σημαδια της στερησης, αγνοω το κινητο μου οταν χτυπα με τον συνηθη ηχο κλησης του, αποζητωντας να ακουσω τον λατρεμενο μου ηχο παρακλησης!

Ο Πυγμαλιωνας σου.


Υ.Γ. Επειδη θα ηθελα να μαθω ποιος ειναι ο (αγαπημενος) ηχος κλησης καθε ενδιαφερομενου λαθραναγνωστη μου, παρακαλω στο σχολιο σας μην παραλειψετε να μου το εκμυστηρευτειτε!






Σου τηλεφωνώ

Graviton


Σε γνώρισα στις ώρες της καρδιάς μου,
σε φίλησα σημάδι στη φωτιά μου,
σε γιόρτασα μαζί με τη ζωή μου,
και τώρα ξαγρυπνώ με το κορμί μου!


Σου τηλεφωνώ για να σου πω πως σ' αγαπάω,
σου τηλεφωνώ για να σ' ακούω να μιλάς,
είναι νύχτα εδώ κι εγώ δεν ξέρω που να πάω,
χάνομαι και ζω για να μου πεις πως μ' αγαπάς!


Σου μίλησα για αγάπη δίχως λόγια,
σε κοίταξα στα φωτεινά σου μάτια,
σε φώναξα καλύτερή μου λέξη,
και τώρα περιμένω για να φέξει!


Πατα το PLAY και δυναμωσε τα ηχεια!!!

boomp3.com

5 σχόλια:

Σκορπινα είπε...

Καλησπέρα...

Έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε και σε βρίσκω αρκετά ανανεωμένο...
Πολύ χαίρομαι γιαυτό...Το τραγούδι που μας έβαλες να ακούσουμε είναι χάδι στα αυτιά μας...

όσο για το αγαπημένο μου ringtone, δεν είναι κάποιο συγκεκριμένο, ανάλογα με την περίπτωση, και την περίσταση....
Αυτή την περίοδο πάντως αυτό που ανυπομονώ να ακούσω στο κινητό μου είναι το "Σε θέλω εδώ" Καραδήμος - Γαλάνη...Είναι ό,τι για σένα το "Σου τηλεφωνώ"...

Φιλια Πολλά

kioy είπε...

Πολύ ωραίο το τραγούδι που επίλεξες φίλε Πυγμαλίων... Και φαντάζει ακόμα ωραιότερο όταν το νιώθεις αυτομολογητικό από τα χείλη της αγαπημένης/ου σου!
Εγώ χωρίς να το έχω ψάξει ιδιαίτερα(καμιά ηχογράφηση κάνω), χρησιμοποιώ κυρίως τα requiem for dream theme(είναι από τις λίγες φορές που αγαπάω κομμάτι ίσως και περισσότερο από την πολύ συμπαθή μου ταινία), επισης το Πόρτο Ρίκο απο Β.Παπακωνσταντίνου και ακόμα το Να Μ' Αγαπάς από τον Πρίγκιπα της Ελληνικής ροκ!
Άντε, στα εξομολογήθηκα όλα!
Γεια χαρά σου φίλε μου...

αν ακούς είπε...

λοιπον λοιπον...καιρο εχουμε να τα πουμε. να σου πω λοιπον οτι τα φτηνα τσιγαρα τα κατεβασα απο ενα ελληνικο torrent site! ναι ναι ναι!!!

και ο αγαπημενος μου ηχος κλησης ειναι το clocks των coldplay.

τα λεμε, το νου σου.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρες, πολλές και γλυκιές!

Γιώτα Παπαδημακοπούλου είπε...

Καλησπέρα...
Πολύ γλυκός ήχος...
Προσωπικά έχω το "Tonight-Σήμερα" ειδικά για τον άντρα μου και για τους λοιπούς το "All of my life".
Διαφορετικό στυλ μεν, αλλά όμορφα τραγούδια!
Έχω πολλές και διάφορες μελωδίες βέβαια περασμένες, αλλά δε μπορούν όλες να χρησιμοποιηθούν.