1/5/08

Φταινε οι γυναικες...;;;

Μικρη μου Γαλατεια,

Σημερα θα περιμενες να σου γραψω για την ολολαμπρη Πρωτομαγια και την αισθητη απουσια σου απο την αγκαλια μου μια μερα σαν κι αυτη. Ή ακομη και μια αναφορα οτι στις 21 Απριλιου "εκλεισα" εναν ολοκληρο χρονο επιστολογραφιας προς εσε. Ομως αφου δεν το εκανα εγκαιρως, δε θα το κανω μεταχρονολογημενα. Ας οψεται η Forthnet και η αναμονη της νεας μου συνδεσης double play που με εχει αναγκασει να ειμαι τοσο ασυνεπης στην επικοινωνια μου μαζι σου. Και πιστεψε με οτι καθε μερα ειναι ενα βασανο να μην μπορω να σου γραψω για οσα με απασχολουν κι οχι μονο για το ποσο μου λειπεις, μιας και πολλοι "λαθραναγνωστες" οπως η αγαπητη "Τσαπερδονα", που με τα σχολια της εχει κανει σαφη την αγανακτηση της για την Ιωβεια υπομονη μου και την δικη σου (κατ' αυτην) σκληρη σταση και σιωπη. Απο την αλλη μερια η "Σκορπινα" εκανε μια εκτιμηση, οτι τελικα δε σε θελω κοντα μου, μα παντα εκει μακρια για να μπορω να σου γραφω , κι ισως καλυτερα να μη σε εχω κοντα μου για να μη σε απομυθοποιησω... ή ακομη χειροτερα να μην τολμω να σε διεκδηκησω, οχι απο καποιον επιδοξο μνηστηρα, αλλα απο σενα την ιδια κι απο τους φοβους σου να αγαπηθεις και να αγαπησεις!

Γιαυτο μικρη και σημερα δεν μαδησα ουτε μια μαργαριτα, γιατι ημουν σχεδον πεπεισμενος οτι ακομη και η πανιδα θα μου φανερωνε περιτρανα οτι με αγαπας... αλλα παντα θα περισσευει ενα κιτρινο πεταλο να με διαψευδει σιωπηλα!

Ισως ο "Μελλικρατης" να εχει δικιο και να φταινε οι γυναικες για ολα, μα ισως να φταιω κι εγω, που παντα τις θεοποιω και τις λατρευω, αποδεχομενος αγογγυστα καθε τους παραξενια κι ιδιοτροπια! Μα ειλικρινα εχω αρχισει να αμφιβαλω για την ορθοτητα μιας τετοιας στασης ζωης! Κι ο λογος της μεταμελειας μου εισαι εσυ! Εσυ κι η αγνωμοσυνη σου μικρη μου! Μα καλα, το οτι σου εχω επιτρεψει να ζεις μακρια μου, δεν ειναι λογος να αθετεις την υποσχεση που μου εδωσες, οτι ποτε δε θα ξεχασεις οσα σου ενεπνευσα οταν σου εδωσα πνοη, ζωη κι υποσταση!

Αχ, εχω την εντυπωση οτι πολυ κακως σε αφησα σε χερια ανικανων ανθρωπων να σε μεγαλωσουν και να σε γαλουχησουν με τα απαραιτητα εφοδια! Κι αυτοι λες και τους ζητησα το ακριβως αντιθετο, σου στερησαν τα παντα και μαζι με αυτα ακομη κι οσα ειχα εγγεγραμμενα στον γεννετικο σου κωδικα! Και μονο οταν εισαι κοντα μου δυνασαι να τα αφηνεις ολα πισω σου και να μπορεις να εισαι η Γαλατεια μου.

Μα πιστεψε με οταν σου λεω οτι δεν αργει η μερα, που θα στερησω απο ολους την ικανοτητα να σε πληγωνουν, ακομη και με την αδιαφορια τους, και θα διακδηκησω ξανα την ολοκληρωτικη κι οριστικη σου "κηδεμονια". Μεχρι τοτε ομως, προσπαθησε να ξεπερασεις καθε επιρροη απο "εξωγενεις παραγοντες" κι αφεσου απλα και μονο να εισαι ο καλλιτερος εαυτος σου!

Ο Πυγμαλιωνας σου.



Y.Γ. Σημερα αποφασισα να σου βαλω να ακουσεις ενα τραγουδι που κυκλοφορησε το μακρινο (για σενα) 1999 απο τον Γιωργο Αλουπογιαννη και το συγκροτημα του 4 Εποχες και λεγεται "Φταινε οι γυναικες". Τον Αλουπογιαννη τον ειχα γνωρισει το 1996 οταν ξεκινησε να τραγουδα στον θρυλικο "Σταυρο του Νοτου" οταν ανεβαινα απο την Πατρα οπου σπουδαζα, στην Αθηνα και η μονη απαντηση που εδινα στους κολλητους μου στην ερωτηση "Που θες να παμε αποψε;" ηταν το πασιγνωστο αυτο μουσικο στεκι στον Νεο Κοσμο.




Πατα το PLAY και δυναμωσε τα ηχεια!!!


boomp3.com


10 σχόλια:

Madame Bovary είπε...

Αν αγαπάς τη Γαλάτεια, διεκδίκησέ την. Αντιμετώπισε την αλήθεια της, αν το αντέχεις. Μα απ'την άλλη πιστεύω πως αυτό το όνειρό της σε τρέφει. Και καμιά φορά είναι προτιμότερο ένα όμορφο όνειρο από μια πικρή αλήθεια.

dr.SeenG είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα!!!
Καλά κάνεις και θεοποιείς τις γυναίκες. Δεν υπάρχει πιο υπέροχο πράγμα στον κόσμο. Κι ας μας βασανίζουν πολλές φορές με τα τερτίπια τους και τα... νάζια τους. Γι'αυτές ζούμε Πυγμαλίωνα. :)

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

@ Madame_Bovary

Αγαπητη κυρια Μποβαρυ,

Η Γαλατεια μου ειναι γλυκοπικρη σαν την λατρεμενη σοκολατα "υγειας"! Κι ειναι οντως πικρα αληθινη μα και γλυκα ονειρικη!

Τωρα για τη διεκδικηση που αναφερετε, θελω να ξερετε (εμπιστευτικα) οτι τη διεκδικω καθε φορα που της γραφω μια νεα επιστολη!

Ειναι προσωπικη της υποθεση ομως οτι δε θελει να δημοσιοποιει στους "λαθραναγνωστες" μας τις απαντησεις της!

Και τελος την αντεχω την αληθεια της, μα πολυ αμφιβαλλω αν αυτη αντεχει την αληθεια της λατρειας μου προς αυτην!!!

Μετα τιμης,

Πυγμαλιων.

@ dr.Seeng

Γιατρε μου,

Με χαροποιει απιστευτα οταν η διαγνωση ενος διακεκριμενου επιστημονος του κυρους σας, ειναι να συνεχισω τη δεδομενη σταση ζωης μου!

Αυτο λεω και εγω στους φιλους μου, οτι ο προορισμος του ανδρος στη γη, ειναι να κανει τις γυναικες να αισθανονται επιγειες θεες!

Εμεις οι δυο πρεπει να τα πουμε! Τωρα αν θα ειναι στο ντιβανι του ιατρειου σας η μεσω messenger, το αφηνω σε εσας!

Μετα τιμης,

Πυγμαλιων.

dr.SeenG είπε...

Σε αφήνω εδώ το ΜΣΝ μου
pavlou_k@hotmail.com
Πολύ ευχαρίστως να βοηθήσω στην πραγματοποίηση του στόχου σου φίλε μου Πυγμαλίωνα. :)

gina είπε...

Τι συγκινητικό!!! Η τρυφερότητα άγγιξε το δέρμα μου, ο σκεπασμένος θυμός τσίμπησε το στομάχι μου και η προσπάθεια ακούμπησε στην καρδιά μου... ευτυχισμένη η γαλάτεια!
Ωραίο και το τραγούδι, ωραιότερος κάποτε και ο Σταυρός του Νότου...
g

ΠΡΩΤΟΠΛΑΣΤΗ... είπε...

Φταινε οι γυναικες ή μηπως φταινε οι αντρες που υποστηριζουν οτι φταινε οι γυναικες???

50-50 το φταιξιμο!!!

Ωραιο το τραγουδακι!

Φιλια!

Sophia Choleva είπε...

Για όλα φταίνε οι γκόμενες , οι πρώην και οι επόμενες γενικώς

Zijay είπε...

Ανώνυμες κι επώνυμες...
Melli says:"NO MERCY"

kanataki είπε...

αμα λάχει κατεβαινω και σε σιωπηλη διαμαρτυρία

υγ που όσο να πεις δεν το συνηθίζω κιόλας...

ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ είπε...

@ gina

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια! Το τραγουδι απλα μου ηρθε στο νου μολις αποφασισα τον τιτλο του ποστ

@ Πρωτοπλαστη

Παντα θα φταει το αντιθετο φυλο αγαπητη

@ sophie

Τζαμαικανο λουλουδι μου να ζησουνε λοιπον οι γκομενες οι πρωην κι οι επομενες!

@ Μελλικρατης

Ανηλεης κυριε Μελλικρατη?

Αλλα εδιδαξε ο Ιησους!!!!

@ Τσαπερδονα

Αγαπητη μου και μονο που σκεφτεστε να σωπασετε για να με υποστηριξετε με τιμα! Ομως δε θα θελα να το κανετε αυτο! Επ' ουδενι!!!